cicekbahcesi PRENSES

Points: 11056 Reputation: 4019 Burc:  Mesaj Sayısı: 26 Yaşı: 35 Nerden: Gurbet Kayıt tarihi: 20/10/11 Sevdigi Muzik turu: 
Forum Hediyesi:  
 | | Gelincik cicegi | |

Ben bir gelincik cicegiyim, Kirilgan ve narin.. Bir soz gonul alir sevinirim , Bir soz gonul mahveder uzulurum.. Ne kirilgan ve narin bir cicegim degilmi? Belkide cok kaktuslerin yaninda olmamdandir aci cekisim, Belkide kaktusler kendi guzel ciceklerinin farkinda bile degiller, Hala yollarina kalplerin dikenlerini sererler, bir kalbe batsin uzulsun diye ! Ben bir gelincik cicegiyim nazli ve narin , Cok ince dusunurum en incesinden en derininden, Aman sende diyemem, Ben canlari can bilirim, Dertlerine benim derdim derim, Iste boyle bir narin gelincik cicegiyim, Nazli nazli ruzgarda salinan, bir kaba yel karsisinda yikilan boynu bukulen.. Ne beni anlayan bir can var nede anlamaya calisan, bir can oldum nefes aldim , nefes oldum dertlerine , Kimse bakmadi bile bana derman bile olmadilar dertlerime.. Dokunmayin artik nazli cicegime, narin narin devam etsin omru bitesiye, cunku ismim kondu bu gelincik cicegidir diye, Gelincige dokunmayiniz bu cicegin can'i diye... Ben Ruzgar estikce egildim Rabbime , Tek Rabbimden umudum beni sevsin diye... Ve bekliyorum vaktimi saatimi elimdeki gelincik cicegimle.... çd |
|